torstai 29. tammikuuta 2009

summat ja summaarumit

Joo vikaa kokonaista päivää vedellään. Essee melkein kirjotettu ja todistukset käyty täällä olosta hakemassa tuolta yliopistolta. Harmi vaan et nyt meinaa joku flunssa iskee päälle ni ei taia kauheesti jaksaa tuolla kaupungillakaan enää pyöriskellä.

Jos vähän nyt koittasin jotain asioita summailla:

Asunnon voi hankkia ennakkoon niiku myö tehtiin, tai olla hankkimatta. Kyllä täältä asuntoja löytää, mutta esimerkiks meille huonon espanjan kanssa oli helpompi hankkia asunto välitysfirman kautta. Joka nyt siis tässä tapauksessa oli Aluni.

Kielikurssi oli hyvä. Koulu siltä väliltä. Opetushan Complutencen valtio-opin laitoksella oli ihan hyvää yleisesti, mut lähinnä tuo kurssien valinta osottautu vähä ongelmalliseks itselle ainaki. Ja siinä juurikin se, että ei kehannu kaikkein peruskursseja ekana ottaa, mut sitten lopulta muut kurssit osottautu huonolla espanjalla vähän vaikeeks. Et saa nähä tullooko paljo opintopisteitä. Noh ainaki muutamat varmat tulossa.

Matkustaa pystyy ja kannattaa. Bussit on halpoja ja halpoja lentoja löytyy. Ite ei junia ees käytetty.

Madrid on kyllä siisti paikka. Jos tän sais siirrettyä tuonne Helsingin tilalle ni ois loistavaa, kun ois muukin elämä siinä vieressä sitte. Harmi vaan, et itestä tuntuu jotenki siltä et tänne on tulevaisuudessa vähän vaikee tulla käymään kerta sijainti on kun Moskovalla, eli ei oikeestaa lähellä mitään (siis rannikkoa =). Ja toisaalta kun tuo shoppailukaan ei miuta niin kauheesti kiinnosta, ni ei ees semmosiin reissuihin kehtaa ruveta. Eli siis huono turistikaupunki, hyvä elää!

Oltiin tossa toissapäivänä kaupungilla illalla niin meinas oikein haikee mieli kyllä tulla ku täältä joutuu lähtee. Mut nyt on jo uudet erasmukset tullu, ni eiköhän tästä oo aika lähteekki jo Suomeen valmistumaan (?!?!?). Järkkyä.

Noh, ei miulla kai muuta. Nähään Suomessa ja pietään tuparit!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa sitten. Kovasti uhosin sinne tulevani...jäi tulematta. No perkele, tuun sitten turistikierrokselle Jyväskylään! Näyttelette sitten puliukolle vähän maisemia.