keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Duunii, pakko painaa duunii...

Nojoo, koulu on alkanu ja on koitettu käydä tuolla kampuksella. Tänään oli vapaapäivä ku ois ollu vaan yks mielenkiintonen luento, mikä kestää tunnin, ja kun tuonne kampukselle matka täältä kestää sen tunnin ni ei ollu järkeä lähteä kattomaan onko se luento nyt mielenkiintonen vai ei. Siis tässä ekan kahen viikon aikana käydään nyt siellä kattelee kaikkia luentoja, että saako niistä luennoitsijoista mitään selvää. Kaks kurssia ollaan saatu valittua: Sistemas Politicas de America Latina ja Historia Economica. Tuo taloustieteen kurssi on englanniks =), mut lattarikurssi ihan espanjaks ja pitää kaikkia ihme esitelmiäkin pitää siellä. ”kiva”. Mene sinne nyt sitte luokan etee sönkkää miun espanjalla. Noh, kai se siitä. Huomenna ois poliittista maantiedettä ja sitten pitäs joku muukin luento vielä löytää. Neljä taitaa kyllä ainakin miun mielestä olla sopiva kurssimäärä meille, jos ja kun noita esitelmiä pitää pitää vissiin joka kurssilla. Liian aktiivista miulle.

Tuo kampushan on tosiaan Somosaguaksen kampus, mikä on tuolla ihan hanurissa (korkeet tönöt takana on siis kaupunki) ja varsinki iltasin kasin aikaan kun palataan luennoilta, ni matka kestää ruuhkan takia ihan liian kauan. Siis tosiaan sinne ei metro mene. Eli ekana kotoa tuohon vähän matkan päähä metrolla ja sitten bussilla kouluun. Onneks tuo metron A-lippu nyt toimii noissa busseissakin, ettei tarvi maksaa lisää.

Muutenki mielenkiintonen paikka tuo meidän laitos (+taloustieteet ym. mitä sieltä Somosaguakselta nyt löytyy). Jengi vetää röökiä siellä käytävillä, vaikka muka ei sais polttaa ja juo kaljaa kahviloissa. Mikäs siinä, mut kyllä jo itteäkin tuo sisällä polttaminen vähä ahistaa. Ei riitä, että baarista tullessa haisee vaatteet tupakille - koulusta tullessa sama juttu =)

Ja kyllä tuo kampus aikalailla vanhalta vankilalta näyttää. En nyt googlaamalla löytäny mitään faktoja asiasta, mutta kuten kuvista näkyy, ni kovasti käytävät vankilaa muistuttaa=)

Eikai tässä muuta. Kevyttä Suomi-ikävää mielessä. Varattiin sitten matka Granadaan ens viikon viikonlopuks – tai itseasiassa hostelli vaan kun bussilla mennään, ja eikai sitä tarvi varata? Jos sitten tuo koti-ikäväkin häviäis matkaamalla.

Ei kommentteja: