torstai 16. lokakuuta 2008

Joo eli perjantaina käytiin siellä Warner Parkissa (http://www.parquewarner.com/om/) saksalaisten kanssa. Mie en kyl ymmärrä, et miks mie aina haluan mennä huvipuistoihin, ku miulle tulee ensimmäisessä laitteessa huono olo ja sit skippaan kaikki loput. Tuollakin oli pakko pitää välillä vähän huilia, kun muut viiletti laitteissa(mammu etunenässä, vaik se oli niin "en mie mee noihin laitteisiin!"). Hattaraa ei ollu, mikä miun mielestä oli vähän pettymys. Kyllä kaikissa kunnollisissa huvipuistoissa pitäisi olla hattaraa. Ja tukkiveneen tyylinen vehje, minne mentiin fiksusti monta tuntia ennen pois lähtöä, oli ihan tosi huono idea. Siinä kastui(kuten mammun laittamasta kuvasta näkyy) ihan totaalisesti. Eikä ees ollu mikään liian lämmin, joten oltiin kaikki ihan läpimärkiä farkkuja ja paitoja myöten. Heti kun oltiin kuivuttu siitä, niin mentiin taas, fiksusti, vesilaitteeseen, kun "ei siinä varmaan kastu kovinkaan paljon". Eipä. Hyvä reissu :)

Lauantaina käytiin katsastamassa El Tigre(Mammu on kyl ollu siellä aikaisemminkin), jossa saa läjäpäin ruokaa juoman tilatessa. Oluet oli pieniä, mut samalla hinnalla sai myös viinilasillisen, johon oli kaadettu varmaan puol pulloa viiniä. Ne oli aika petollisia. Sieltä suunta otettiin kohti sangria baaria ja sen jälkeen kotiin. Sunnuntai oli, noh, sunnuntai.

Tällä viikolla piti/pitää siis tehdä lopulliset kurssivalinnat, ja koska mein kaikki kurssit on ajoitettu akselille maanantai ja tiistai, niin onnistuttiin ottamaan pari Latinalaiseen Amerikkaan liittyvää kurssia(poliittiset liikkeet ja nykyhistoria), joku Eurooppalainen yhteisö-kurssi(sisällöstä en mitään tajua, mut opettaja puhuu sen verran selvästi, että ehkä joskus voin tajuta) ja sit se taloustieteen englanninkielinen kurssi. Käytiin kokeilemassa muutamia mielenkiintoisen kuuloisia kursseja kuten kansainväliset suhteet Latinalaisessa Amerikassa, mutta ne kaatui ihan täysin omaan kielitaitoon. Opettaja puhui aivan liian nopeasti tai/ja epäselvästi eli kun viidessä minuutissa ymmärsi yhden sanan, niin se itse mielenkiintoisuuskin hieman kärsi. Oli hieman masentavaa, kun aikaisemmin päivällä oli istunut luennolla, josta jopa ymmärsi pääpointit ja vielä vähän enemmän, ja oli ihan että jee kyllä sitä espanjaa vähän ymmärtää, niin seuraavalla luennolla istui ihan monttu auki ja yritti nykiä vieressä istuvaa hihasta, jotta saisi edes jonkinlaisen vihjeen käsiteltävästä aiheesta. Opettajan perusteella kursseilla istutaan.

On meillä oikeesti tänäänkin koulua tunnin verran, mut koska se on vaan yhden tunnin mittanen, niin myö voidaan laskea viikonloppu alkaneeksi keskiviikosta. Mut enemmän miulla on nyt koulua ku on ollu muutamaan viime vuoteen. Vaatii totuttelemista.



3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hehhee, legendaarinen El Tigre:) Sain siitä eilen tarkan kuvauksen ja näin jopa parit valokuvat. Täytyy muistaa paikka, jos sinne joskus eksyy:)

Anonyymi kirjoitti...

jou. Koht mennään katsomaan Bellrayssia. Oot hiano miäs....

mammu kirjoitti...

hei, tänx!