sunnuntai 5. lokakuuta 2008

sunnuntaita

Ollaan eletty yhtä pitkää sunnuntaita nyt torstaista lähtien. Saatiin kumpikin räkätauti, joten ollaan otettu ihan rauhallisesti. Eli lainattu leffoja, ostettu mässyä ja pötkötetty sängyn pohjalla. Välillä tehty myös palapeliä.

Anna siis kävi täällä viime viikonloppuna ja oli hauskaa :) Jalat oli kyllä aika muussia lauantaisen shoppailun jälkeen, mutta kauneuden takia pitää hieman kärsiä. Tosin miun ainoaksi saaliiksi jäi uusi pieni lompakko, kun edellinen joutui vesipullon uhriksi laukussa. Museot oli hienoa, ja Mammu niistä jo kertoikin. Pradossa pitää käydä vielä muutaman kerran, että näkisi kaikki taulut. Reina Sofiassa rakastuin ihan täysin Dalin maalauksiin. En oo jotenkin koskaan aikaisemmin lämmennyt kyseiselle taitelijalle, mut nyt kolahti. Taulut ei oo kyl yhtään sellaisia, joita haluaisin erityisesti omalle seinälle(noh, harvat taulut joista tykkään olisi sopivia joka päiväiseen tuijotteluun. Yleensä taulussa on sitä jotain, kun se on ahdistava, enkä mie tykkäisi katella kotona ahdistavia tauluja), mut ehkäpä mie jossain vaiheessa käyn sen Dalin kalenterin -09 ostamassa sieltä museon kirjakaupasta.

Huomenna alkaisi ihan oikea koulu ja tunneilla käynti. Onneksi tän ekat kaks viikkoa saa käydä katsomassa eri kursseja ja sit sen jälkeen pitää vasta valita, että mille kurssille haluaa mennä. Eli ei tarvitse mennä juuri sille kurssille, jossa luennoitsija puhuu mahdollisimman epäselvästi ja nopeasti. Yleensä samaa kurssia järjestetään vähintään kahtena eri aikana eri opettajilla. Pitäis tänä iltana vielä tutkia, että mille kursseille halutaan huomenna suunnata.

Mie ootan kauhulla talvea, ku käytän jo nyt villasukkia ja viltiä jaloilla. Ja ulkona on vielä n. 20 astetta lämmintä. Täällä sisällä on kuitenkin kylmempi. Syytän näitä laattalattioita, joilla ei ole mattoa. Mie jäädyn tänne varmaan marraskuusta eteenpäin. Miut on luotu trooppiseen ilmastoon tai ainakin trooppisen lämpötilan omaavaan asuntoon. Kylmyys kasvattaa ja sillein. Sit ku tuun jouluna Suomeen, niin linnottaudun äitin saunaan koko loman ajaksi.

Kävin ekaa kertaa täällä ollessa Strarbuckissa pari viikkoa sitten(niillä oli soijamaitoa :)) ja tämä oli tulos, ku ne kirjoitti miun nimen kahvikuppiin.

Ei kommentteja: