maanantai 10. marraskuuta 2008

Bienvenidos!


Viikonloppu takana ja tytöt kävi täällä. Aina oon aatellu et viikonloppu kaupunkilomalla on ihan liikaa, mut ei kyllä oikein aika riittäny esitellä noille kaikkia paikkoja (lue baareja) mitä ois pitäny. Varsinki ku viikonloppu, ni eihän täällä mahtunu mihinkään menemään. Jalispelikin missattiin ku olin kattonu netistä väärin et peli ois sunnuntaina (sori Jummu =).... Katoin siis kylmästi vaan La Ligan nettisivuilta et joo kierros kymmenen pelataan 9. päivä. En sitte tarkemmi kattonu ni kaks peliä pelataan näköjää aina lauantaina. noh, se siitä. Muuten olin kyllä maan mainioin turistiopas. Kuten kuvastaki näkyy:”Tää on hei tää platsa majoori... täällä oli noita inkvisiittioita ja muuta”

Säät oli muuten aika mainiot viikonloppuna! Oli ihan tosi lämmintä. Pysty jopa Retirossakin istua rinksulla jne. Jos tällasta talvi ois ni voisin kyllä allekirjottaa samanlaisen sopimuksen joskus myöhemminki talvesta Espanjassa. Tosin kyllähän tuota lunta kaipaa. Sais sitten jouluna ainakin sitä olla. Ja eikös siellä ole jo maassa valkosta ollukki? Vai kui?

Muuten ei mitään ihmeellistä taas etelärintamalla. Sen vuoksi kai tää blogin kirjotuski on vähä hidastunu, ku asiat ei oo enään niin ihmeellisiä, että niistä jaksais kauheesti kirjottaa. Nyt pitäs säästää rahaa kun on kaikkea ihme pihviä tullu taas vedettyä. Eli, jos nyt eläis säästeliäästi ja tekis kovasti kouluhommia (esitelmäkin torstaina!), ni sit vois parin viikon päästä taas juhlia Barcelonassa.

Aika on kyllä menny kauheen nopeesti. Ens kuussa jo Suomeen käymää ja sit vaa kuukaus täällä enää sen jälkeen. Hui kauhia!

P.S Osasin vihdoin ostaa Guia del Ocion, mikä nyt vaan on semmonen kirjanen missä on kaikki viikon tapahtumat Madridissa. Onhan täällä jo kaks kuukautta oltukki, et oli pikkuhiljaa aikakin.

P.P.S Aini! Meillä oli tänää Euroopan integraation luennolla joku vieraileva proffa Italiasta. Noh, sehän ei sitten espanjaa puhunu ja englantiki oli mitä oli... Et käytännössä puolet luennosta tuli sitten italiaks. Sit vielä kehtaavat vaihto-opiskelijoilta vaatia jotain kielitaitoa. ÖR!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kiitos emännälle ja isännälle! Suomeen kun tultiin ni löi kylmä räntä kasvoille :(. Meinasin hypätä seuraavaan koneeseen ja tulla takas sinne. Ajattelin myös kotiin tultuani, et jätän oven vähän rappukäytävään raolleen jos tulis vähän kotoisampi olo.