maanantai 17. marraskuuta 2008

iiiiiikKkkkkKKKKKKK!!! Las cucarachas!

Hehee, nyt olen sitte nähny ja tappanu elämäni ensimmäisen torakan. Meni viime yönä vessaa ni katoin, et mikähän täällä nyt taas oikei vilistää. Semmonen pikkunen ruskee koppakuoriainen siellä vessan lattialla juos. Mut hätä ei ollu tän näkönen, sillä ei aikaakaan ku kyseinen ötökkä joutu toteemaan, että huuhteluainekannu on liian painava sen kannettavaks. Liiskaantu raukka. Siinä sit pähkäilin, et onko tää nyt torakka vai mikä ja heitin sen vaa pöntöstä alas.


Sit tänä aamuna olin suihkussa, ni ovikello soi ja Johanna meni aamupökerryksissää avaamaan, ni siellä joku äijä ämpärin ja myrkytyskanisterien kanssa kyselee et onko näkyny ”cucarachia”. Eihän tuo nyt heti tajunnu et mitä se tarkotti, vaan luuli ekana et se ettii hiiriä=) No sit johanna vakuutti sille, et ei meillä mitään ötököitä oo ollu, ku eihän se tienny viimeöisistä kohtaamisista vielä mitää. Piti sitten huudella äijälle vielä perään et tuu nyt tännekki myrkyttää kuiteski. Jotain se tuonne vessan nurkkiin työnti ja tuommosen hyönteistappajan piilotti pesukoneen taakse. En nyt tiiä mut oiskohan jotain tekemistä tällä torakkaongelmalla sen kanssa, et mein roskat on tuolla alakerrassa tässä samassa rakennuksessa, ni yhessä huoneessa vaan. Noh, en tiiä. Naapurit kuulemma nähny enemmänki noita pirulaisia, mut itellä oli vasta elämäni eka.


Viime lauantaina nähtiin muunkilaisia ötököitä vaikka millä mitalla. Käytiin nimittäi tuolla eläintarhassa mikä on tossa keskustan ulkopuolella, mut mihin ihan metrolla pääsee. Oli kyllä siisti mesta. Iso eläintarha ku mikä ja kaikki maailman elukat. Ja niitten eläimien lähelle pääs vielä ihan vieree, sillai et karhuki oli siinä ihan viien metrin päässä ja pelkästää semmone pari kolme metrinen rotko erotti meiät. Mammua pelotti!

Joo ja oli orankia ja mangustia ynnä muuta. Mitä näitä nyt kaikkia elukoita on...



Ei kommentteja: