tiistai 4. marraskuuta 2008

Tulihan se sieltä

syysflunssa nimittäin. Sitä täällä podetaan ja yritetään parantua mahdollisimman nopeasti, koska tytöt saapuu ylihuomenna eikä silloin voi olla kipeenä. Kieltäydyn olemasta. Syytän tästä viime viikon kylmää ja sateista säätä, ja muita flunssaisia vaihtareita. Niin yritin pukeutua lämpimästi, oli hatut, lapaset ja kaikki. Itselääkintänä toimii brittikaupasta löytämäni hyvä tee ja suklaakeksit. Niillä ei voi mennä vikaan. Ja on meillä kunnon pakkaus finrexiäkin matkassa, jos alkaa oikein huonolta näyttämään.

Mietittiin tässä yks päivä, että mihin meidän rahat hupenee. Ei erityisesti ostella vaatteita tai muitakaan oheistuotteita, mut joka viikko mein budjetointi yritykset onnistuu karahtamaan kiville. Sit perjantaina, kun käytiin käyskentelemässä näitä lähikatuja ja löydettiin kauppahalli, jossa myydään kaikkea hyvää oliiveista mustekaloihin, niin silloin hyväksyttiin tosiasia, mikä ollaan tiedetty kyl koko ajan: mein kaikki rahat menee ruokaan, hyvään sellaiseen. Innosta pihisevät pikkuoravat kalpeni meille, kun astuttiin sisään kyseiseen paratiisiin. Siellä sit hurahti hetki ja toinen, kun vaan pyörittiin ympäriinsä ja mietittiin mitä kaikkea namia niistä mahdollisista aineksista voisi saada aikaan. Onneksi meillä ei ollu sillä hetkellä rahaa, koska muuten olisi varmaan lähteny mukaan vaikka mitä.

Tänään(ja huomenna) jännätään sit presidentinvaaleja. Mietittiin viikonloppuna jo mahdollisia vaalivalvojaisia, mut sen verran hyvä olo on tällä hetkellä, et hyvä jos jaksaa valvoa puoleen yöhön saakka. Näkeehän tuloksen sit aamullakin.

Jännätään myös millon miusta tulee täti. Piti tulla jo viikko sitten, mut ei se kaveri pidä näköjään turhaa kiirettä.

p.s. meinasi unohtua. Alunin kanssa ei nää vuokra-asiat kyl sit ikinä suju. Käytiin maksamassa visalla jo viime viikolla tän kuun vuokra siellä toimistolla ja kaikki oli ok. Sit päivä tai kaks sen jälkeen tuli mailia et mein pankki ei oo hyväksyny maksua ja et mein pitäis tulla maksamaan vuokra uudestaan. Tää oli miusta vallan mielenkiintoista, koska visamaksu oli mennyt läpi ja jos se menee läpi, niin maksu on ok. Tarkistin vielä kyl nettipankinkin ja sieltäkin oli iloiset 800e luotolta lähteneet. Asialle ei voitu viikonloppuna tehdä mitään, muuta kuin kerätä kunnon taistelutahtoa kyseistä firmaa kohtaan, jonka vuoksi Mammu kielsi et mie en saa puhua maanantaina. Eilen soitettiin aamusta varmuuden vuoksi luottokunnalle ja toki maksu oli kortilta menny. Miun kasvattama rähinähenki oli ihan valmiustilassa, mut jouduin pettymään, kun Alunin tyypit olikin ihan ymmärtäväisiä ja olivat valmiita uskomaan, että ongelma on heidän pankkinsa. Ei pystytty eilen vielä tosin todistamaan meidän väittämää oikeaksi, koska unohdin pankkitunnukset kotiin, mutta eilen illalla oli tullut maili, että asia on ok. Aluni järjestö on ihan kiva, mut menee vaan hermot, kun joka kuukaus on jotain.

Ei kommentteja: