maanantai 15. syyskuuta 2008

Ahora: 27 astetta ja pilvetön taivas

Ensinnäkin, miulla tekee mieli maitoa ja maitotuotteita. Oon yrittäny vaikka mistä etsiä edes soijamaitoa, mutta ei. Miun pitää siis selkeesti elää ilman ihanaa maitoa/kermaa/jugurttia ym. nää seuraavat kuukaudet. Enkä voi edes syödä hyvältä näyttäviä muroja ja myslejä, ku ne maistuis varmaan vähän kököltä veden kanssa. Lähikaupasta löysin tosin soijajugurttia, mikä oli ihan huippua. Ja olen kyllä päättänyt mennä käymään starbucksissa ainakin kerran, vaikka miten kärsittäisiin jälkeenpäin. On vaan pakko.
Toiseksi, miun shoppailukierroksen tulos -> kolmet kengät :) Kallein pari makso 18e ja halvin 5e eli laskisin tuon kuitenkin suht halvaksi reissuksi.
Onneks tullaan jouluna käymään suomessa,niin saan raahattua kamoja sit täältä hieman pois.
Oltiin jonkin aikaa Mammun kanssa sitä mieltä, että mein ei tarvii hankkia ollenkaan espanjalaisia liittymiä, mut ku Mammu yritti perjantaina saada miuta kiinni kymmenisen kertaa eikä siltikään päässyt läpi(en edelleenkään tiedä missä syy), niin mietittiin et espanjalaisilla liittymillä ei varmaan ois tätä ongelmaa. Saa nähdä. Lauantaina oltiin sit ahkeria ja mentiin hoitamaan sitä asiaa. Johtuen(kohan) edellisiltaisesta baareilusta emme kuitenkaan tajunneet ottaa passeja mukaan eikä täällä saa mitään ilman henkkareita(ajokortti ei oo riittävä). Sitä mennään hoitamaan huomenna josko vaikka onnistuis.

Meillä oli tarkoitus viettää perjantai-ilta kotona katsellen Stargatea, johon oon nyt onnistunut koukuttamaan myös tuon herrankin. Kutsu kuitenkin kävi ja alle vartissa olimme ulkona ovesta.Mentiin puistoon ja plaza mayorille istuskelemaan saksalaisen Paulin kanssa, josta myöhemmin päädyttiin savuiseen pieneen baariin, jossa seinillä luki lappuja eri kielillä(myös suomella) "olkaa kilttejä, älkää polttako pilveä sisällä, kiitos kaunis". Tilasin cuba libren, sain coca-colan käteen ja lasin yli puolilleen rommia. Sitten sujuikin keskustelu vieressä istuvien chileläisten kanssa vallan mainiosti. Kotiin oli pakko ottaa taxi, mutta sekin oli vähemmän kuin suomessa yötaxien lähtöhinta.
Lauantaina vietettiin iltaa suomalaisten kanssa, ja täällä oli kulttuuritapahtuma La Noche en Blanco, jonka takia ihmisiä oli kaikkialla aivan valtavasti. Kuva on epäselvä, mutta laitan silti. Ihan jees tapahtuma, vaikka mitään ei nähtykään. Noh, yhdessä kirkossa käytiin ja kipaistiin myös skientologiakeskuksessa.
Mut ois siellä ollut vaikka mitä hienoa tehtävää ja nähtävää. Oltiin vain laiskoja.

nyt ulos ottamaan aurinkoa.

p.s. Mie löysin lähikaupasta etikkasipsejä!!!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanat kengät:P Täällä saa kaivella talvikenkiä kaapin perukoilta:(

Salla kirjoitti...

Tiedoksi: Starbucksista (ainakin brittiläisestä, ja nehän on toistensa hiilikopioita kaikkialla) saa kyllä soijamaitoa pyytämällä. :)

Hähä, ai että teilläkin katsotaan Stargatea. Sama vika. ;)

Johanna kirjoitti...

Yh, talvi :/ Onneks täällä ei näy vielä merkkejä siitä :)

Stargate on kyl ihan paras. Pakotettiin Anna toimimaan kuriirina ja tuomaan meille ensimmäinen tuotantokausi suomesta ;) Mitä teitte espanjassa? -juotiin sohvalla halpaa punkkua ja katottiin scifi-sarjaa. Ja joo, mietinkin tuota mahdollisuutta saada soijamaitoa, kun kyseessä kuitenkin on hieman suurempi yritys.