lauantai 27. syyskuuta 2008

Kaks päivää Mammun elämää... noppeesti

Oltiin toissapäivänä kattoo jalista baarissa. Ihme tapoja täällä. Esim jos porukasta joku tuntee baarimikon, ni tulee ilmasta juomaa pöytään.  Eilen saatiin kuitenki vaan pelkästään ilmaset jäggis-drinkit, kun oli niin täys baari.  Mutta kovat oli lupaukset, et ens kerralla paremmalla ajalla tulee kaikki ilmaseks eikä mikään lopu pöydästä.  Ja tää kaikkihan tapahtu Santiago Bernabeun vieressä irkku pubissa, mikä ei tän maan mittapuun mukaan ole kaikkein halvin.

Ja se baari mihin tykästyin on muute El Junco... Jazzi-pubi. Ei mikään kaikkein halvin sekään, mutta tossa vieressä ja on pikkasen eri tason bändit kun Jyväskylän Jazzissa.

Noh, tänään sitten mentiin taas koko porukan kanssa ja Anna tänne tultua, ni tuonne kaupungille pyörii ja päädyttiin johonki salsa-klubiin.  Kovasti noita vaaleita tyttöjä tanssitettiin ja mie sain kovasti plussaa ku kerroin et:"Joo nuo on miun matkassa" =).  Noh menihän se sit ilmeisesti vähän ahistavaks ahisteluks jossai vaiheessa siellä tanssilattialla ja piti almost Mammu the yön ninja -moodi vetää päälle, mut kaikesta selvittii.  Kuten tytöt sano:"elä ikinä tanssi saman ihmisen kanssa kahesti".  Salsa on kai kuiteki vielä kivaa. Toivottavasti.

Taas oltiin sen yhen brassi-jätkän matkassa kuitenki (vai oliko se mein matkassa) ja meinaan ruveta jo bondaa sen kanssa.   Sovittiin jo et kun se saa töllön ni lähen sen luokse pelaa PESsiä.

Eli kaikki on ihan samaa ku Suomessa... Vähän isommat ympyrät vaan... tai ympyrät pienet, puitteet vaan isommat.

Nyt alkaa ruoka olla valmista, eli Stargate pyörimään ja valmispitsaa naamaan... Pitää maanantaihin asti vielä Annaa jaksaa viihdyttää.

P.S Meen ehkä huomenna kattoo ekan jalispelini täällä, jos vielä saahaan liput.  jos ei onnistu ni kai tässä vielä aikaa on, mutta kyllä kiinnostas!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muistuu El Juncosta mieleen, että oltiin Oulan ja Ilen kanssa jossain jazz-kuppilassa ja tilasin Heineken oluen. Tämä nektari maksoi kuusi euroa, mikä sinällään on ihan ok, mutta kun aiemmin samaisena päivänä olimme ostaneet 30 bisseä samaan hintaan, niin on pakko myöntää, että kyllä se vähän kirpas.