tiistai 16. syyskuuta 2008

Iljettävä turistivirus ryömi vatsaani

Ihmettelin tuossa eilen, kun oli vielä heikko olo, et onko miulla vielä jotain jälkimaininkeja viikonloppusesta hulabaloosta.  Viime yönä sitten totesin, et näin ei taida asia olla, kun piti tuolla servicion puolella vierailla useammin ja pitkään.  Jätinpä tänään sitten kielikurssin väliin oikein kun kerta kolme kertaa saa poissa olla.  Jos nyt sitten huomenna menis taas posmottamaan epsanjankieltä.  Oikein oli pettyny olo tänään ku en menny tunnille. Mikä miuta vaivaa?!

Ei oo oikein hajua mistä tuo tauti on tullu, yks vaihtoehto on tietty se, et alettiin juomaa tätä paikallista hanavettä, kun se kuulemma hyvää on.  Hyväähän se on, vaikka vähän erilaiselta aluks maistuki.  Jos tässä ois nyt nää turistoinnit sit jo turisteltu.  Hävitin miun metrokartanki jo.

Mut joo, viikonloppusissa hulabaloissa oli kyllä mukavata.  Ensin perjantaina kielikurssikaveri Paul:n kanssa ympäri sitiä ja päädyttiin loppujenlopuks johoki paikalliseen 55:een juomaan litran tuoppeja jonku tatuoitujen chileläisten kanssa.  Oli kyllä mukavaa jengiä vaikka ei toistemme posmotuksesta luultavasti ihan liikaa tajuttukaan.  Miulle jopa opetettiin joku käsienläpsyttelyheiheitervehtiminen.  En muista enää miten se meni.

La noche en blanco oli aika normaali linnotuksenyö puolestaan.  Istuttiin ekana puistossa juomassa viiniä ja sit kaupungille.  Mihinkää baariin nyt ei oikein mahtunu, mut se nyt on sitä linnotuksenyötä.

Täällähän on muuten kanssa kuulemma tuo julkijuominen aika kiellettyä, että "multa, pum!" vaan.  Eli sakko, pum jos erehyt juomaporukoihin kaupungilla.  Noh, sitähän myö ei harrasteta.

Eli ei ihmeempiä.  Oon käyny jopa hankkii uuen puhelinnumeron, mut muute vaa netannu tän päivää.  Aika kotoutunu olo.

Ei kommentteja: