torstai 11. syyskuuta 2008

Rahanmenoa ei voi estää

Noniin. Tänään tuli mailia Alunilta(siis siltä järjestöltä, jolta vuokrattiin tää kämppä) et nyt kun meitä asuu tässä kaksi, niin meidän pitäisi maksaa niille vielä toinen vuokratakuu 300e. Ollaan niille jo yks 300e maksettu. Ei voinu sit mainita tästä sillon joskus viikko sitten kun käytiin siellä maksamassa vuokra. Ei. Noh, eipä se sinällään haittaa jos varmasti saadaan se raha sitten takaisin, koska sittenpähän on suomen asunnon vuokratakuu siinä. Pitää kyl mainita tuosta meidän vessanpöntöstä, kun käydään niiden toimistolla maksamassa se takuu, kun se jää lorisemaan aina moneksi minuutiksi. Ei siinä muuten mitään, mut ku jos alkaa näkymään vesilaskuissa, niin on vähän kökköä.

Sit mie varasin meille matkan Ryanairilta Barcelonaan marraskuun lopussa. Kun katoin hintoja, niin näytti kahdelta henkilöltä 40e meno-paluu. Noh, sitten kun klikkasin eteenpäin alko hintaa kerääntymään. Se, että olisi saanut matkan neljälläkympillä, oliisi vaatinut sitä, että tehdään netissä check in eikä oteta ruumaan yhtään matkalaukkua. Oltiin sit ihan valmiita siihen on-line check inniin, mut missäpä tulostat lentoliput? Pitää siis hoitaa check in kentällä, joka toi lisää hintaa sen parikymppiä(tähän ei ole edes laskettu ruumaan meneviä laukkuja mukaan, koska päädyttiin siihen, että meillä ei ole varaa ottaa mukaan niitä). Sit kun maksoin niin hinta oli vähän yli 60e. Kun maksaminen oli suoritettu, niin hinta olikin 80e. Wonderful. Jossain oli lukenu pienellä printillä et visalla maksettaessa tulee mukaan käsittelymaksu, joka sekin oli otettu kahteen kertaan, koska kaksi matkustajaa. Voi herra isä. Tuloksena siis: alkuperäiseen hintaan oli tullut saman verran lisää. Ei voi mitään. Enää en varaa ryanairin lentoja ja liikuan kaikkialle bussilla.

Kielikurssi alkoi eilen. Miulla on tunnit 10-13 ja mammulla 16-19. Kun tähän lasketaan mukaan se, että matkoihin menee n. 45 min., niin ehditään näkemään päivällä noin tunnin verran ennen kuin mammun pitää taas kiitää. Eipä tuota kestä kuin sen pari viikkoa. Kurssi on ihan jees ja opettajasta tykkään kovasti, vaikka en aina pysykään sen jutuissa mukana.

Miulla tuli eilen hirmu himo opetella kävelemään korkokengillä, kun yhdessä kaupassa oli ihania korkkareita; vihreitä, punaisia, kuviollisia ym. ja ne makso kaikki sen 20e. Mut sit kokeilin niitä jalkaani ja meinasin metrin jälkeen katkaista nilkkani. Mutku ne oli niin nättejä, niin voisin ostaa niitä vaan kaunistamaan miun kaappia :) eli vähän samaan tapaa kuin kaikki muutkin miun aikaisemmat korkkarit. Mammu on koulussa vielä pari tuntia eli voisinkin mahdollisesti käyttää ajan hyväkseni ja lähteä piipahtamaan keskustassa...

ja lisää rahanmenoa.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Korkkarit on aina järkevä ostos. Ihan vaan vaikka koristeeks ja kaunistukseks. Myös kaikilla täytyy olla niitä kenkiä minkä kanssa voi vaan istuskella tai seisoa. Kävelyyn niitä ei oo tarkotettu.