lauantai 6. syyskuuta 2008

ööööö.... ?Donde esta?

haha, siis humalapäissäänhän Madridin metro voi olla hyvinkin vaikea suunnistaa. Yritys oli kova mennä kattomaan edes missä ne vaihtaribileet oli, mutta matkalla tuli kuitenki puhetta et ei myö sinne edes haluta et mennään vaan kaljalle. Johannahan sitten tän jutun hatusta veti ja seuras vaan metrossa jotain Erasmus-tyttöjä... Mentiin sitte heilahtamalla omalta asemalta ohi... Kyllähän mieki tiesin mihin oli tarkotus mennä, mut ei aina voi niin skarppina olla.

Meni sitten moti lopullisesti ERASMUSFIESTAERASMUSFIESTA-bileisiin ja fiestattiin omat kaljat ja tultiin rahojen loputtua kämpille.... eipä nyt tartennu liikaa pelätä kamojen ryöstämistä. Ens kerralla sitte.

Onneks löydettiin aamuks Deveteteca et voidaan huomenna viettää rapulaa ja kattoo leffoja. (+huomenna sataa, ja tulee kuulemma syksy ja kaikkea muutakin ihan kauheeta varmaan sitte tapahtuu, eli parempi pysyä kotona)... Kulutetaan nyt sitten loput paikalliset viinit kämpillä ja katotaan taas vaihteeks dupattuja sarjoja...

Peeäs - Tykkään kyllä kovasti noista katujuottoloista. Taidettiin jopa äsken huijata paikallista tarjoilijaa ja mentiin vissii ihan... ööö... ei nyt paikallisesta, mutta ainanki kieltä puhuvasta. JEE!

Ei kommentteja: