torstai 11. syyskuuta 2008

La señora de la limpieza estuvo aqui

Joo kielikurssit tosiaan alko.  Johannahan pääs sinne "parempien ihmisten" ryhmään eli kovempaan kieliryhmään ku mie.  Itse oon kyllä ihan tyytyväine oman ryhmän tasoon, kerta siellä kerrataan espanjan kielioppia rankalla kädellä ja pakotetaan jengi jopa vähän puhumaanki.  Ryhmäkin on tosiaan ihan kiva:
-saksalaisia: niiden kanssa puhutaan pääasiassa englantia, paitsi tietty tunneilla.... no okei, väli sielläki ku ei tuo espanja vielä niin taitu
-englantilaisia: noh, englantia
-italialaisia: mielenkiintoinen yhteiskieli löyty tänää.  Se on jotai italian, espanjan ja engannin väliltä. ei siitä kyllä selvää ota.
-ranskalaisia: niiden kanssa en puhu.

Eipä tuosta kurssista oikein muuta.  Kovasti koitan nyt itteeni rohkasta sönkkäämää, et opin.  Väli tuntuu et muut on paljo parempia kielessä ja väli en ymmärrä miks ei ne tajua jotain yksinkertasia asioita.  Eli kai siellä keskijoukossa mennää. hyvähyvä.

Tänään kävi myös siivooja ekaa kertaa täällä.  Ite en ollu paikalla sillo, kerta lähin karkuun tuonne läheiseen urheilupuistikkoon kielikurssin läksyjä tekemään.  Mut uskomatonta, SE OLI JOPA TISKANNU TÄÄLLÄ!!! Tuli vähän semmonen olo, et "hei, ei siun nyt tarvii kaikkea tehä".  Noh, onneks ei oltu paljoa tiskejä jätetty.  Luulin et se moppaa vaan lattiat tai jotain sellasta.... ihme maa.

Ei muuta.  "Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi"

1 kommentti:

tuuritove kirjoitti...

heippa Johanna ja mies,
löysin vähän vahingossa FB:n kautta blogiinne ja siis oon ihan jee! ihanaa koukuttua taas pitkästä aikaa tähän blogimaailmaan, miullakin on. :) ja siis kivinta, kun itsekin oon miettinyt josko menisin espanjaan joku päivä vaihtoon. nyt ensin oon kylläkin menossa Meksikoon, käsittääkseni ;), ensi kevääksi. että miun blogista voi sitten niitä kuulumisia tsekkailla. kivaa, aion stalkata teitä jatkossakin!! hihii.:)

t. karoliina from the good old times Lappeenranta-gang